Miercuri, Andra Elena Toader (30 ani), victima a tragediei „Colectiv”, a fost condusa pe ultimul drum de familie, rude si prieteni. Zeci de oameni au participat la slujba de inmormântare care a inceput la ora 12.00 la Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena din Bacau, tinuta de IPS Arhiepiscop Ioachim si un sobor de preoti de la parohiile din oras.

Cu totii i-au adus coroane si brate de flori albe si rosii pe care le-au pus in jurul sicriului alb si i-au aprins la capatâi o lumânare. A fost ziua cea mai grea. A fost ziua in care si-au luat ramas bun de la Andra, un suflet blând, gata in orice clipa sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de ea.

In seara tragediei se afla in Colectiv cu sora ei, Gabriela, care venise in vizita in Bucuresti, si prietenul ei. Doar ea a fost ranita foarte grav pentru ca, dupa cum scria o prietena a lor pe facebook, ar fi intrat din nou in club sa-si recupereze aparatul de fotografiat si atunci a fost surprinsa de vâlvataie. Tânara s-a stins in spital, dupa o saptamâna in care medicii au incercat in zadar sa-i salveze viata.

PUBLICITATE

Andra lucra ca fotograf la un studio de evenimente din Capitala, iar in seara concertului isi luase cu ea aparatul pentru a surprinde cele mai frumoase cadre din club. Din pacate, in toiul distractiei, s-a declansat incendiul devastator iar clubul a devenit mormânt pentru zeci de tineri. Dumnezeu sa-i ierte!

[wonderplugin_gallery id=”388″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ