Pentru a putea implementa masurile minime de securitate, conform HG 301/2012, orice institutie, trebuie sa faca analiza de risc la securitatea fizica.

Aceasta stabileste prin expertul autorizat, care sunt riscurile la care va expuneti si ce masuri se potrivesc fiecarei locatii in parte.

Planul de paza sau proiectul sistemului de alarma se aproba de POLITIE numai dupa efectuarea analizei de risc si trebuiesc intocmite in concordanta cu masurile stabilite de expertul evaluator de risc.

PUBLICITATE

Executam servicii de consultanta, proiectare, instalare, mentenanta si comercializare pentru sistemele profesionale de securitate:

-sisteme alarmare anti efractie si anti incendiu
-sisteme de supraveghere video
-control acces (bariere auto, motoare si automatizari porti si usi de garaj, video-interfoane).

Implementam masurile minime stabilite conform analizei de risc la preturi speciale, pentru cei ce aleg sa faca evaluarea de risc, cu noi.

Ne deplasam oriunde solicitati o expertiza profesionista.

AMPRO SYSTEM – Siguranta si confort!

Contactati-ne:
S.C. Ampro System S.R.L., Bacau, str. Spiru Haret nr. 8, corp K;
Telefon 0234/516.062; mail: office@amprosystem.ro,
Evaluator de risc autorizat inscris in RNERSF – Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica, la pozitia 410.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ