Până la reluarea campionatului Ligii a III-a mai sunt trei săptămâni. Motiv pentru care cele două divizionare C ale Bacăului își intensifică atât pregătirile, cât și jocurile de verificare. Aflată în cantonament la Târlungeni, lidera Seriei I, Aerostar Bacău și-a programat săptamâna aceasta nu mai puțin de trei meciuri-test. Primul dintre ele a avut loc miercuri, la Sfântu-Gheorghe, pe terenul prim-divizionarei Sepsi din localitate.

„Aviatorii” au fost învinși de Sepsi cu 3-1, golurile fiind marcate de Demeter, Fulop si C. Ardei (autogol) pentru gazde, respectiv același C. Ardei. În jocul de la Sfântu-Gheorghe, antrenorii Daniel Munteanu, Andrei Vatră și Florin Anton au utilizat următoarea garnitură de start: Miron- Vișinar, C. Ardei, Moisi, Balint- Gavrilă, Chelaru, Chirilă, Manole- Corban, Vraciu. Au mai jucat: Cebotari, Mihălăchioae, Botezatu, Copoț-Barb, Gorovei și Zaharia.

Astăzi și mâine, Aerostar va mai bifa două partide de verificare, ambele la Târlungeni: cu Corona Brașov, respectiv Cetate Râșnov. Și cealaltă divizionară C băcăuană, CSM se află într-un stagiu centralizat de pregătire, dar la baza proprie de la stadionul „Letea”.

Echipa antrenată de Giani Florian își va încheia cantonamentul sâmbătă, atunci când penultima clasată din Seria I a Ligii a III-a va disputa un amical la Roman, contra vasluienilor de la Sporting Juniorul.


PUBLICITATE