Doamnele au fost intâmpinate de Viorel Ilie, Dragos Benea si Adrian Cotârlet

Excelenta Sa Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucuresti, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in România, si Carmen Aura Raducu, Ministrul Fondurilor Europene, au fost oaspetii Primariei Moinesti.

Doamnele au fost intâmpinate de gazda, Viorel Ilie, primarul municipiului Moinesti, de Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean (CJ), si dr. Adrian Cotârlet, managerul Spitalului Municipal Moinesti. Vizita a avut loc in cadrul proiectului pilot “Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii”, care isi propune sa contribuie la dezvoltarea politicilor publice in domeniul incluziunii copiilor.

Proiectul este finantat din Granturile Norvegiene si din resurse proprii, in parteneriat cu CJ Bacau, Prefectura si 38 de primarii rurale. La intâlnirea din Moinesti s-a discutat despre rezultatele obtinute pâna acum si importanta proiectului pentru fiecare comunitate din zona. “Consideram ca buna colaborare a societatii civile cu administratiile locale reprezinta, probabil, cea mai buna rezolvare a unui mare numar de probleme.

PUBLICITATE

Anul trecut a fost oaspete in Moinesti ambasadorul Marii Britanii, Excelenta Sa domnul Paul Brumell, ca rezultat al colaborarii noastre cu Fundatia Libra. Acum am avut oaspeti pe ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucuresti, Excelenta Sa doamna Tove Bruvik Westberg, partener in cadrul proiectului cu UNICEF, care s-a aratat incântata si de faptul ca echipe de voluntari din tara sa au lucrat pe santierele Habitat din Moinesti. Sunt convins ca implicarea si munca sustinuta contribuie in mod decisiv la succesul proiectelor din comunitatea locala”, a declarat primarul Viorel Ilie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ