Cele două divizionare C ale Bacăului, Aerostar și Sport Club vor evolua în runda a doua a returului în deplasare, având șanse destul de mari de a se întoarce cu puncte acasă.

Metalosport Galați- Aerostar. Ajunși pe locul 7 după victoria de vinerea trecută contra Chișcaniului, „aviatorii” pot urca în acest weekend cel puțin încă o poziție în ierarhia Seriei I. Elevii lui Mișu Ionescu vor întâlni la Galați o formație aflată în derivă, care a stat în etapa a 16-a.

AFC Odorehiu-Secuiesc- SC Bacău. Sport Club își continuă chinul pe la Comisiile FRF, în care e citată ca datornică în mai multe dosare. Nici pe teren lucrurile nu stau cu mult mai bine, băcăuanii începând sezonul de primăvară cu un eșec intern față celor de la Valea Mărului. Cu toate acestea, „lanterna” poate scoate un rezultat pozitiv la Odorhei.

PUBLICITATE

Programul complet al etapei a 17-a: CSM Pașcani- Știința Miroslava, AFC Hărman- Atletico Vaslui, AFK Csikszereda Miercurea-Ciuc- CSM Roman, AFC Odorheiu Secuiesc- SC Bacău, Metalosport Galați- Aerostar, Sportul Chișcani- Sporting Liești, Olimpic Cetate Râșnov- Olimpia Rm. Sărat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ