Alt cocalar roman pe YouTube: s-a filmat in timp ce danseaza cu o geanta plina cu euro. Filmuletul postat pe YouTube confirma faptul ca romanii plecati in strainatate sunt foarte inventivi si laudarosi. "Cel mai proaspat cocalar de pe net", dup? cum este descris in titlul filmuletului, este un roman care danseaza cu o servieta plina cu bani pe hitul acestei veri – "Danza kuduro". Mai mult, potrivit datei din partea inferioara a clipului, actiunea s-a petrecut in sambata dinaintea Sarbatorilor Pascale – de unde tragem concluzia ca i-a ajutat Dumnezeu :)).
Nu se stie cum a ajuns romanul peste hotare si cu ce se ocupa acolo, dar un lucru este cert: doreste sa le arate, dupa cum se lauda chiar el, tuturor dusmanilor cati bani a castigat in strainatate. Filmuletele cu romani postate pe YouTube fac, de cativa ani, deliciul internautilor.
Sursa: Adevarul.ro


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ