Dacă sunteți în căutarea unor activități recreative și creative, relaxante și acel altceva cu care să omorâți timpul și plictiseala, picturile pe numere vă pot fi un răspuns potrivit. Vorbim despre o activitate plăcută, ce presupune să pictați ghidați de numere. Concret, veți face o simplă corespondență între numere și culori. Iar ghidul vostru este deja schițat pe pânza de bumbac.

Pictura pe numere de la Pictorul Fericit

Unul din e-shop-urile de profil este Pictorul Fericit, cel care aduce la îndemâna publicului poate că una din cele mai mari diversități de astfel de produse. De fapt, vorbim despre kituri complete de pictat. Acestea includ tot ceea ce este necesar, de la setul de 3 pensule și până la culorile necesare. În pachet primiți și un șablon care să vă ghideze, dar și reduceri surpriză pentru viitoare comenzi dorite.

Am gasit pe net astfel de picturi, din câteva click-uri, în funcție de picturile preferate. Așadar, dacă veți căuta tablouri pe numere cu personaje, reproduceri după tablouri celebre, cu pisici sau alte animale, veți găsi numaidecât și acest eshop. Costul unei astfel de picturi este de 150 de lei, 99 de lei fără șasiu inclus și 130 de lei cele pentru copii.

Picturile cu temă religioasă, printre favorite

O altă categorie favorită este cea a picturilor cu personaje biblice. Picteaza pe numere tablouri religioase și vei simți o mai mare împlinire ca niciodată. Este, mai întâi de toate, plăcerea de a putea picta cu efort propriu acea decorațiune ce va însufleți casa. Pot fi alese astfel picturile cu maica și fiul său în brațe, printre altele.

Pictura poate fi experimentată în fel și chip. A existat, la un moment dat, preferința picturilor religioase pe sticlă, o tentativă de a picta cât mai realistic și mai precis. Acum însă, este mai simplu ca oricând. Pictați direct pe pânza de bumbac întinsă pe șasiu. La final, înrămarea rămâne opțională, căci veți putea afișa tabloul chiar așa cum este el, cu cadrul de lemn inclus.

O astfel de decorațiune este un proiect do it yourself și se adresează publicului larg. Pot experimenta și cei mici alături de voi. Poate fi un episod creativ în familie, de ce nu. În plus, în tot acest proces de pictat nu veți simți că sunteți neîndemânatici și fără talent. Ideea de bază a picturii pe numere este tocmai aceasta, că oricine poate picta. Este mai simplu ca oricând, întrucât trebuie doar să urmărești conturul aferent fiecărui număr.

Picturile pe numere sunt imediat disponibile. Pentru cei din Suceava, depozitul Pictorul Fericit, cu sute de modele și aproximativ 5000 de picturi pe numere poate fi vizitat. Puteți prelua de la sediul lor picturile dorite. Indiferent însă de locație, puteți comanda online, simplu și rapid sau puteți solicita preluarea comenzii telefonic. Pentru orice comandă de minim 99 de lei transportul este gratuit, oriunde în țară.

Contact: Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

 

 Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE