* La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Corbasca au depistat pe drumul comunal din aceeași localitate, un localnic de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PUBLICITATE

* La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii băcăuani au depistat pe strada Narciselor, un bărbat de 30 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la Spitalul Județean Bacău pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ