* Mai țineți minte cum, acum câțiva ani, se făceau proteste împotriva companiilor petroliere pentru că prețul benzinei era majorat întruna? Ați văzut cum au fost sucite lucrurile pe parcurs iar acum pentru prețul benzinei e vinovat guvernul?! Ehei, uite-așa se lucrează, cu reglaje fine…

* O femeie, Mușa, avea o moșie într-o vale. Locului i s-a spus Valea Mușei. Cu timpul, Mușa a fost uitată și numele a evoluat pe linia Valeamuși – Valamuși – Balamuși.Azi, satul se numește Balamuci.

* Clasa a 9-a: “Frate, România e cea mai nasoală din lume, nu vreau să aud de ea, bag engleză la greu și mă duc, frate, la facultate în Occident și nu mă mai întorc ever!”
Clasa a 12-a: Trag tare să iau Bacul cu notă mare, am strâns adeverințe de voluntariat, am dat testele de limbă, sper să mă accepte în Anglia sau undeva prin Sandinavia, la lume civilizată, nu vreau să aud în nici un chip de tâmpiții ăștia de români”
Anul 2 de facultate, undeva în Străinezia: “România e țară în care m-am născut și în care mă întorc doar în vacanțe, de ce m-ați făcut să plec din țara mea?!”

* Încep să realizez că sindromul Tourette e doar starea noastră normală, nici vorbă să fie o boală…

* S-au împlinit 75 de ani de la moartea eroică a Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, în ultimul mare raid american împotriva României. Formația sa număra 12 avioane care s-au angajat într-o lupta inegală cu 20 de Mustanguri americane. Baza aeriană de la Deveselu i-a purtat numele până în 2002. Din 2006, numele îl poartă Baza 95 Aeriană Bacău.

* Probabil vom fi contemporani cu prima campanie prezidențială în care principalii competitori sunt atât de falși și atât de rupți de realitate încât li se văd sforile care-i manevrează…

* Presa britanică scrie că două treimi dintre tinerii cu vârste între 24-34 de ani preferă lideri puternici care n-ar trebui să se deranjeze cu Parlamentul, în vreme ce peste o treime se declara în favoarea introducerii Legii Marțiale. Să-i văd eu după o săptămâna de Armată cum fac miting că nu mai vor marșuri, defilări și sectoare…

* Acum 100 de ani, România se războia în opinci pentru că o generație întreagă de politicieni incompetenți, în cârdășie cu oamenii de afaceri, au jefuit bugetul Armatei.

* Le Figaro scrie despre cazul unei tinere frantuzoaice venite la cumpărături în ținută sportivă și căreia un angajat al supermarketului i-a făcut observație și i-a cerut ca dată viitoare să vină “mai acoperită”. Le-am comentat pe facebook că într-o zi o să li se ceară să cenzureze tabloul lui Delacroix (Libertatea conducând poporul) pe motiv că Libertatea este prea “descoperită”. Mi-au șters comentariul…

* Duduia din spate, după ce dă peste DVD-ul meu de pe banda de la casă și îl da jos: “- A căzut asta…”O chicat așa din senin…

* Când vreau să plouă, mă duc și spăl mașina.

* Ați observat că în toate filmele cu dezastre mondiale, singurii care-și mai văd de treaba în vreme ce restul lumii jefuiește magazinele sunt crainicii de la televiziunile de știri?!

* În ziua de azi, pe Facebook:
– Produsul nostru este foarte bun, costă numai 10 lei pe kilogram, este ecologic, sănătos, îl putem livra acasă la dvs, puteți degusta înainte să vă decideți să cumpărați, vă așteptăm să ne contactați.
-Prețul?!


PUBLICITATE