La doua saptamâni dupa ce a tinut capul de afis la Balcaniada de juniori de la Craiova, scoala de lupte bacauana s-a remarcat si la Campionatul Balcanic rezervat juniorilor mici.

La Balcaniada juniorilor mici desfasurata weekendul trecut, la Bursa, in Turcia, bacauanii au cucerit nu mai putin de patru medalii. Igor Botez la greco -romane si Beatrice Ferent la lupte libere (ambii SCM Bacau, antrenor Catalin Matache) s-au laureat campioni balcanici, in timp ce Vasile Cojoc si Denis Mihai (amândoi legitimati la CSS Bacau unde sunt antrenati de prof. Ion Butucaru) si-au adjudecat argintul.

Interesant este ca Igor Botez nu a pierdut niciun punct, iar Denis Mihai a fost la un pas de a cuceri, la rândul sau, aurul, insa elanul si lipsa de experienta l-au costat pe final, când conducea cu scorul de 7-0.

PUBLICITATE

“Evolutia bacauanilor a fost una foarte buna si a subliniat faptul ca avem pregatit nu doar schimbul de mâine, ci si pe cel de poimâine”, a declarat antrenorul lotului national, Catalin Matache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ