O noua avarie, a treia din ultimele zile, a aparut pe retelele termice din zona 9 Mai 78-80. Teava mai fusese cârpita de doua ori, dar a cedat din nou.

Astfel, inca 2.000 de apartamente ramân fara apa calda si caldura, iar lucratorii Thermoenergy spera sa rezolve problema in cursul acestei zile.

Zonele afectate sunt centrul si nordul orasului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. CET societate falimentara ! La -25 grade noaptea si -15 ziua tot asa va fi ?? O societate care toaca banii de pomana ,pierderile nu justifica ca aceasta societate sa mai functioneze ! Oameni buni care mai sunteti racordati la sistemul centralizat ,montati-va CT de apartament ! Numai asa deveniti independenti de sistemul parsiv al celor de la CET !! Intrebare intrebatoare :cati dintre angajatii CET mai sunt racordati la sistemul centralizat ?? Cati mai beneficiaza de caldura si apa calda produsa de societatea la care ei lucreaza ?? Daca nu mai sunt racordati la CET, de ce au renuntat la serviciile acestei societati ??

LĂSAȚI UN MESAJ