Este numele celei mai noi florarii din Bacau care si-a intins aripile catre iubitorii de frumos incepând de miercuri, 15 iunie, când a avut loc deschiderea oficiala. Floraria „All Flowers For You” este situata in Arena Mall, la parter.

„Ce este nou in floraria noastra este modul de aranjare si modul de ambalare. Aranjamentele florale de la noi, la cerere, vor putea fi personalizate cu un mesaj cu care ne dorim sa-i surprindem atât pe cumparator cât si pe destinatarul real”, a declarat Anca Bostan, managerul florariei „All Flowers For You”.

Pe lânga flori si aranjamente florale, cei care vor trece pragul de la „All Flowers For You” vor fi incântati sa gaseasca si „ceva dulcegarii” dupa cum a spus Anca Bostan, fara a preciza cu exactitate ce inseamna asta, lasând de inteles ca este vorba despre unele surprize.

floraria al flowers4

Invitati speciali la deschiderea noii florarii au fost cunoscutul luptator de K1Ionut Iftimoae si sotia acestuia, Maria, care detine un atelier de creatie, acolo unde au fost confectionate rochiile hostesselor de la acest eveniment.

„Este o deschidere noua, nu neaparat doar pentru oras ci pentru tot judetul Bacau. Ce este descriptiv pentru aceasta afacere este foarte mult bun gust, ceea ce o caracterizeaza pe Anca, amenajarea locului este deosebita, si este ceva de bun augur”, a marturisit Maria Iftimoae, invitata speciala.

Pentru a va bucura sufletul cu gingasia florilor de cea mai buna calitate, floraria „All Flowers For You” va asteapta zilnic intre orele 10.00 si 21.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ