Liderul PNL, Alina Gorgiu, a declarat, la Iasi, ca Romeo Stavarache, recent condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, nu va fi candidatul partidului lam Primaria Bacau.

„Domnul Stavarache nu va fi candidatul PNL la municipiu Bacău. Este un sondaj care va fi demarat săptămâna viitoare, fiind înscrişi în această cursă doi candidaţi” – a declarat Gorghiu.

Cei doi candidati care se vor confrunta in sondaje sunt senatorul Dragos Luchian si co-presedintele PNL Bacau, Tudorita Lungu.

PUBLICITATE

Conducerea PNL sustine ca viitoarea candidatura va fi stabilita exclusiv in baza acestor sondaje.

Romeo Stavarache a fost suspendat din PNL dupa ce a fost condamnat, saptamana trecuta, in procesul “Apartamentul”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Dragos Luchian este un acolit a lui Stavarache!!!
    Sa ne spuna cum dracul Iulian Francu,cel care a renovat Teatrul de Vara ,i-a ridicat blocul de pe Soimului….
    Il doare asa de tare de Bacau de vine sa munceasca pe un salariu de agent de vanzari ceva mai rasarit?????

  2. stimabililor,credeti ca scapam asa usor de traseistul stavarake?! i-a mai ramas o sansa, sa treaca la psd si sa candideze… naivi ar fi destui care l-ar vota in continuare… oricum spatele il are bine asigurat din moment ce inca mai e primar.
    oricum felicit pnl-ul pentru aceasta decizie!

LĂSAȚI UN MESAJ