Dupa Raducu Tamas, Alin Câmpan a decis si el sa-si continue activitatea in Bacau, sub culorile nou infiintatei CSSM. Extrema stânga nu ia in calcul decât promovarea in Liga Nationala la finalul sezonului care va incepe pe 6 septembrie, motiv pentru care a insistat ca in contract sa i se treaca o clauza de reziliere in cazul in care gruparea bacauana nu-si va indeplini obiectivul.

-Aline, de ce ai decis sa ramâi in Bacau?

-Eu am avut si alte oferte in aceasta vara, una dintre ele fiind foarte aproape de a se concretiza. Ma refer la Steaua, cu care ma intelesesem in cele mai mici detalii in privinta contractului. Ulterior, insa, lucrurile s-au complicat, Steaua primind interzis la transferuri. Asa ca am decis sa ramân in Bacau, noul proiect fiind unul destul de interesant. Eu nu iau in calcul decât promovarea in Liga Nationala.

-Sanse?

-Eu zic ca destul de mari. Ramâne de vazut ce se va intâmpla si la Constanta, insa eu sunt increzator ca ne vom indeplini obiectivul. Oricum, Bacaul trebuie sa revina in Liga Nationala.

-Veniti dupa un sezon crâncen, care s-a soldat cu dizolvarea echipei, dupa ce, luni de zile, nu ati vazut niciun ban. Tu ai avut insa de a face si cu obtuzitatea unui antrenor care te-a tinut jumatate de campionat pe banca.

-Asa este, a fost un sezon urât din multe puncte de vedere. Personal, m-am confruntat in primele luni cu neincrederea lui Mateo Garralda, care nu mi-a dat posibilitatea de a arata ce pot. Din iarna, in schimb, am avut sansa mea de care am profitat, iar mai târziu Garralda s-a declarat multumit de mine.

-De la Garralda, la Bogdan Voica.

– Pai, o luam cu totii de la zero, cu o noua echipa, un nou lot si un nou antrenor. Speram ca publicul sa fie alaturi de noi toti, astfel incât la finalul sezonului sa ne bucuram cu totii de promovarea in Liga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ