Reprezentanții locali ai Alianței USR – PLUS și-au lansat, în această seară, candidații la alegerile locale, programate să aibă loc în această toamnă. Evenimentul a avut loc pe terenul viran de vizavi de Autogara Bacău, unde cândva erau amplasate atelierele ce aparțineau Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”.

Înconjurați câteva zeci de membri și susținătorii Alianței, liderii locali ai formațiunii politice au anunțat candidații pentru cele două funcții din administrația municipală, precum și la președinția Consiliului Județean. Astfel, pentru fotoliul de primar al Bacăului, Alianța USR – PLUS l-a desemnat ca și candidat unic pe Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, președintele organizației județene USR.

„Poate că cei din PNL se vor gândi și vor veni alături de noi, astfel încât să putem avea candidați comuni ai Dreptei, și la municipiul Bacău și la județul Bacău. Am decis să intru în această cursă pentru că, la fel ca majoritatea băcăuanilor, m-am săturat de ultimele administrații incompetente și corupte cărora nu le-a păsat nici de oameni, nici de orașul nostru”, a declarat Lucian Daniel Stanciu-Viziteu.

Pentru funcția de viceprimar din partea Alianței, a fost anunțat Cristian Ghingheș „un exemplu de tânăr care, în ciuda barierelor electorale, a reușit să intre, prin forțe proprii, în Consiliul Local”.

„Încă din 2007 – 2008, de când sunt activ în spațiul public din Bacău, am militat mereu pentru «verde», pentru mobilitate urbană, pentru piste destinate bicicliștilor, pentru un oraș verde în care să trăim, un oraș pentru oameni, nu pentru mașini”, a declarat Cristian Ghingheș. În fine, pentru funcția de președinte al Cosiliului Județean, din partea Alianței USR PLUS, va candida Cristian Ichim, președintele PLUS.


PUBLICITATE