Alexandru Tomescu sustine un nou Turneu Stradivarius, intitulat “Enescu Experience”, intre 3 mai si 15 iunie. In Bacau, va cânta pe 6 mai, ora 19.00, la Sala Ateneu.

Itinerariu national cuprinde 15 orase din România, Chisinau – Republica Moldova si turneul din Franta- Bretagne-Brest, Rennes, Quimper.

Cea de-a VIII a editie a turneului il va avea ca invitat special pe pianistul rus Eduard Kunz, iar repertoriul ales va fi dedicat marelui muzician român George Enescu, de la a carui moarte se implinesc 60 ani.

PUBLICITATE

Totodata, Turneul Stradivarius are si o cauza – Salvarea Casei Enescu de la Mihaileni- Botosani si transformarea intr-un centru cultural si muzical international.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ