Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta a gazduit in perioada 18-25 iulie etapa finala a Festivalului National de Creatie si Interpretare „Mamaia Copiilor”, la care au participat, dupa doua riguroase etape de preselectie (etapa zonala si etapa nationala), peste o suta de interpreti din intreaga tara.

Fundatia Teatrala Neghinita Bacau a avut patru reprezentanti la etapa finala a Festivalului „Mamaia Copiilor“: Alexandru Ioan Ojog, Nina Elena Manolache, Gabriela Negrea si Mihaela Negrea, cei patru talentati interpreti facând fata cu brio si oferind momente deosebite publicului.

Juriul, condus de Presedintele Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Adrian Iorgulescu, a oferit câte un singur premiu I, II si III la fiecare sectiune (Interpretare, Creatie si Show), intre premianti numarându-se si bacauanul Alexandru Ioan Ojog care a obtinut premiul al III lea la sectiunea Interpretare, categoria 4 – 6 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ