Echipa de handbal masculin CSM Bacău se primenește. După un nou antrenor, în persoana lui Adrian Petrea, „CSMeii” vor avea și un nou preparator fizic. Este vorba de profesorul universitar doctor Alexandru Acsinte. Lector EHF, preparator fizic al echipei naționale U19 campioană mondială în 2014 și al grupărilor de primă ligă HC Vaslui și CSM Focșani, Acsinte a bătut palma cu directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu și va fi responsabil cu pregătirea fizică a echipei de seniori ai „CSMeilor”.

Totodată, gruparea băcăuană a schimbat foaia și în ceea ce privește coordonatorul echipei din Liga Zimbrilor. Astfel, de la 1 iulie, Gabriel Armanu nu mai ocupă această funcție, concentrându-și activitatea doar la nivelul echipelor de juniori.

„Suntem în discuții avansate în ceea ce privește aducerea unui nou coordonator la echipa de handbal masculin și cred că până săptămâna viitoare vom lămuri lucrurile”, a declarat directorul Gavriliu. Echipa băcăuană își va relua pregătirile pe data de 15 iulie. Referitor la nouățile de lot, pentru moment, „CSMeii” i-au înregimentat pe portarul din Belarus Viaceslau Saldatsenka, pe interul dreapta sârb Nikola Crnoglavac, pe Ștefan Târzioru și Ștefan Huta.