Parcurs excelent al inotatorului bacauan Alexandru Hriscu la Campionatul National Under 13 desfasurat in weekend, la Bucuresti. Sportivul legitimat la LPS Bacau a cucerit nu mai putin de trei titluri de campion national, fiind creditat cu sanse mari la o medalie si la ultima proba de concurs, 100 metri spate, ce urma sa se desfasoare in cursul dupa-amiezii de ieri.

Practic, a fost ziua si titlul pentru Alex Hriscu. Vineri, elevul profesorului Dragos Furdu a cucerit aurul la 100 m liber cu timpul de 58:79, sâmbata s-a laureat campion al României U13 la la 200 m spate, cu un rezultat de 2:18:76, pentru ca ieri dimineata sa termine pe primul loc si proba de 100 m fluture.

Celor trei medalii de aur li s-au adaugat si trei de argint, Alex incheiind pe locul secund probele de 50 m liber, 200 m fluture si 200 m liber. Cu aceste rezultate, Alexandru Hriscu a dominat intrecerile categoriei sale, fiind plasat pe locul 1 in ierarhia generala U13.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. iar antrenorul nu a beneficiat anul acesta de gradatie de merit pt ca trebuia sa o primeasca directorul care e campion la aruncatul cu privirea si datul cu parerea. felicitari Dragos , nu mor caii cand vor caini.

  2. Bravooooo Alex bravooooo Profesore Furdu Dragoș, nu unități ca si Ionuț Glod tot la Dragoș se pregătește. Bravooooo copii. Bravoooo antrenorului! Cat despre cei de la L P S. Director si alți profesorasi încasează numai ei fără a stimula copiii si antrenorii cu rezultate!!

LĂSAȚI UN MESAJ