Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău

În așteptarea rectificării, Consiliul Județean a amânat ședința ordinară până în ultima zi a lunii august. Din păcate, nu a fost să fie, Iohannis refuzând să convoace CSAT.

Vineri, va avea loc doar o rectificare a bugetului propriu.

Pe ordinea de zi mai sunt 10 proiecte, între care modificarea contractului de administrare a HIT Parc, indicatorii unor obiective situate pe drumurile județene, actualizarea programului de transport și componența Colegiului director al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Ședință și la Consiliul local

Peste 40 de proiecte de hotărâre sunt înscrise pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local Bacău, programată pentru vineri, 31 august.

Începând cu ora 9.00, consilierii municipali sunt invitați la Centrul de Afaceri și Expoziții (CAEx) pentru ședința ordinară aferentă acestei luni.

Pe ordinea de zi figurează, între altele, conferirea Titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Bacău, doamnei Florentina Neculau, pentru întreagă carieră didactică.

În cadrul ședinței se va mai discuta și despre stabilirea modalității de gestiune a unor activități din cadrul serviciului public de salubrizare din Municipiul Bacău, în conformitate cu Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilități publice, aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor acordate de la bugetul local al municipiului Bacău, pentru activitățile sportive sau noul Regulament privind regimul de acces și circulație, staționare și parcare pentru diferite categorii de vehicule rutiere în municipiul Bacău.

Anunțuri publicitare

Alte articole