Localitatile afectate de inundatiile din lunile mai-iunie 2016 vor primi bani, de la Guvern, pentru refacerea infrastructurii. Asta dupa ce suma totala repartizata judetului Bacau (912.000 de lei) va fi introdusa in bugetul anual, prin rectificare, in sedinta din 19 iulie.

Tot atunci, va fi aprobata si suma destinata sprijinirii copiilor cu cerinte educationale speciale care invata in scolile de masa. Pentru acestia, judetul Bacau a primit 1.545.000 de lei, care vor intra la capitolul “Sume defalcate din TVA”.

Banii vor fi folositi pentru asigurarea rechizitelor, a imbracamintei si incaltamintei si a alocatiei de hrana zilnice.

PUBLICITATE

Pe lânga acestea, consilierii vor mai avea pe ordinea zi 15 puncte, intre care transferul unor bunuri, contul de executie bugetara pe trimestrul II si propunerea de neexercitare a dreptului de preemtiune la cumpararea cladirii in care a functionat Scoala Comerciala. C

amera de Comert si Industrie, actualul proprietar, cere pentru imobil 450.000 de euro.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ