Prima activitate pe care o gazduieste Observatorul Astronomic dupa modernizarea si dotarea sa prin proiectul «Restaurarea si Valorificarea Durabila a Patrimoniului Cultural – Obsevatorul Astronomic Victor Anestin», initiat Consiliul Judetean (CJ) Bacau si finantat de UE prin Programul Operational Regional – Axa 5, este chiar sedinta CJ Bacau a lunii mai, ultima, probabil, din acest mandat.

Spun probabil deoarece in luna iunie, inainte de constituirea noului consiliu rezultat din alegeri, mai poate avea loc o sedinta in actuala formula.

Modernizarea obiectivului a costat 12,8 milioane de lei. Sedinta CJ a lunii mai se va desfasura luni, 30 mai, iar inaugurarea Obsevatorului, marti, 31 mai, de la ora 18.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ