Consilierii judeteni se intâlnesc, miercuri, in sala mare a Palatului Administrativ in sedinta ordinara aferenta lunii noiembrie.

Pe ordinea de zi sunt 22 de puncte, mai exact 21 de proiecte si o informare a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. Intre altele, alesii vot dezbate tarifele pentru drumurile din Zemes, tarifele practicate de Aeroportul “George Enescu” Bacau si cele pentru accesul pe pârtia din Slanic Moldova, o modificare a unui contract de asociere cu Primaria Moinesti, redistribuirea rechizitelor ramase dupa implementarea proiectului judetean “Ghiozdanul scolarului” si modernizarea unui obiectiv din Comanesti.

De asemenea, va fi supus discutiilor un nou proiect de rectificare bugetara, urmând sa beneficieze de alocare de sume invatamântul special, transporturile si proiectele cu finantare nationala si externa nerambursabila.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ