Membrii Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) au avut alegeri la nivel național, în weekend-ul trecut. În funcția de președinte al partidului a fost ales Călin Popescu Tariceanu, candidat unic deoarece Daniel Constantin a refuzat să participe la congres și a contestat legalitatea acestuia în instanță.

Tăriceanu a avut 1.065 de voturi „pentru” din 1094 și 29 „împotrivă”. Din echipa de conducere fac parte și doi băcăuani. Deputatul Constantin Avram, liderul organizației județene, este vicepreședinte al partidului, iar senatorul Viorel Ilie, ex-primar al Moineștiului, acum ministru pentru Relația cu Parlamentul, a fost ales membru în Biroul Politic Executiv al ALDE, la nivel național.

Ceilalți vicepreședinți sunt Grațiela Gravilescu, vicepremier și ministrul a Mediului în Guvernul Grindeanu, Teodor Meleșcanu, ministru de Externe, Andrei Gerea, Varujan Vosganian, Steluța Cataniciu, Toma Petcu, ministrul Energiei, Ovidiu Silaghi, Alexandru Băisanu, Ioan Țintean, Mihai Niță, Marian Cupșa, Mircea Molot, Ion Cupa, Nicolae Nasta și Dumitru Lovin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ