Organizația municipală Bacău a ALDE și-a ales, vineri, noul Birou Politic Executiv, ieșind, astfel, din situația de provizorat. Președinte al organizației a fost ales, cu unanimitate de voturi, viceprimarul Dragoș Ștefan.

“Ne propunem să guvernăm municipiul Bacău în 2020. Eu și echipa mea suntem prietenii băcăuanilor și în 2020 vom propune cele mai bune soluții pentru Bacău”, a declarat Dragoș Ștefan.

Pentru alegerile din 2020, ALDE își propune să obțina minim 15% din voturile băcăuanilor iar la nivelul județului, cel puțin 20 de procente.

După ce a făcut mai multe recomandări organizatorice noului Birou, președintele organizației județene, Constantin Avram, i-a îndemnat pe membrii organizației băcăuane să ia exemplu de la organizațiile portdrapel din județ – Moinești, Berzunti sau Dărmănesti. El i-a felicitat pe tinerii prezenți în sala Ateneului pentru că s-au implicat în politică. “Puterea se ia, nu se da. Așa că «merem» să o luăm”, și-a încheiat Constantin Avram discursul.

Pe plan politic, ALDE își propune creșterea numărului de membri iar la alegerile europarlamentare și la cele prezidențiale de anul viitor să obțină în municipiul Bacău cel puțin 20% din voturi.