Suspectul în cazul producerii evenimentului rutier de pe raza municipiului Moinești din data de 26 septembrie 2015, avea o îmbibaţie de 2,35 gr. /l, alcool pur în sânge

În continuarea cercetărilor privind condițiile producerii evenimentului rutier din data de 26 septembrie a.c., de pe raza municipiului Moinești, în urma căruia o tânără de 29 ani si-a pierdut viata, s-a stabilit în urma efectuării analizelor de laborator că suspectul în vârstă de 51 de ani, care a produs accidentul avea o îmbibaţie de 2,35 gr. /l, alcool pur în sânge, motiv pentru care în ziua de 29.09.2015 s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bacău, urmând ca în ziua de 30.09.2015 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim ca, sambata, o masina condusa de o asistenta medicala a fost lovita din spate de o masina condusa de un sofer beat. Autoturismul condus de femeie s-a izbit intr-un stalp iar aceasta a decedat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ