Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau scoate la vânzare directa, fara licitatie, peste 22.000 de litri de bauturi alcoolice confiscate, la preturi mult mai mici decât cele de pe piata. Fiscul din Bacau vinde peste 6.000 de litri de lichior de portocala, vrac, la 5,50 lei litru.

Cu doar 0,38 lei/litru doritorii pot cumpara peste 700 de litri de alcool etilic alimentar ambalat in peturi de doi litri, iar vrac, peste 9.000 de litri de rachiu natural de mere si peste 6.000 de litri de suc alcoolizat de zmeura sau visine.

Doar antrepozitarii autorizati pot lua aceasta marfa direct de la locul de depozitare ca materie prima in vederea procesarii. Alcoolul scos la vânzare a fost confiscat in urma actiunilor de control ale inspectorilor fiscali, lucratorilor de la Vama, politistilor, Politia Locala, comisarii de la Garda Financiara. Valoarea intregului lot este evaluat de catre o comisie speciala.

PUBLICITATE

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ