De la stânga la dreapta: Eliza Noemi Judeu, Geo Balint, Adina Iftime, Mihai Chihaia, de vorba cu jurnalistii, inainte de premiera

Noua stagiune, 2016-2017, a Teatrului Municipal “Bacovia” debuteaza duminica, 4 septembrie, ora 11.00, cu o premiera, de data acesta nu la Sectia Drama, asa cum ne obisnuise “municipalul” bacauan, ci cu una a Sectiei Animatiei.

Este vorba de indragita poveste “Alba ca Zapada”, de Fratii Grimm, regia artistica si scenariul apartin lui Geo Balint, scenografia, si ea o premiera, este semnata de Tunde Tomos, de la Teatrul “Arlechino” din Brasov. La prima conferinta de presa organizata de noul director interimar al teatrului, Noemi Eliza Judeu, au mai participat regizorul Geo Balint, actrita din rolul principal, Adina Iftime, si “piticul” Mihai Chihaia, care au vorbit despre “bucataria” noii montari, planurile institutiei pe termen scurt si mediu.

“Piesa Fratilor Grimm, in montarea regizorului Geo Balint, cel caruia i se datoreaza numeroasele premii obtinute la festivaluri nationale si internationale, de Sectia de Animatie, este o poveste clasica, frumoasa, care, cu siguranta, va incânta micii nostri spectatori, de altfel cei mai fideli prieteni ai teatrului nostru. Nu am avut timp, nici bani, pentru o premiera si la Sectia Drama.

PUBLICITATE

Ca urmare, primul spectacol, din noua stagiune, va fi cu piesa “Prenumele”, tot duminica, de la ora 19.00”, a spus Noemi Eliza Judeu. Din distributia spectacolului “Alba ca zapada” mai fac parte Andreea Sandu, Laurentiu Budau, Marian Puiu Gheorghiu, Tiberiu Gabor Bitere, Ion Cosa, Alina Neagu, si Ciprian Cârstiuc. Adina Iftime si Mihai Chihaia au apreciat modul de lucru al regizorului Geo Balint, extraordinara colaborare cu scenografa Tunde Tomos, de la Teatrul “Arlechino” din Brasov, spiritul de echipa, verva si inventivitatea fiecarui personaj, asa cum se intâmpla la fiecare premiera, la inceput de stagiune.

Sa mai spunem ca, duminica, inainte de spectacolul de la ora 19.00, spectatorii vor avea surpriza sa asiste la vernisajul unei inedite expozitii de arta, semnata de pictorul Ion Mihalache.
Prima premiera, din actuala stagiune, a Sectiei Drama, a mai spus Eliza Judeu, va avea loc in luna octombrie, cu spectacolul “Amfitrion 38”, de Jan Jiroudoux.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ