29 martie 2024
ContrasensAl Patrulea Reich a decis cine sunt "untermensch"-ii

Al Patrulea Reich a decis cine sunt “untermensch”-ii

Multă lume compară Uniunea Euroipeana cu Uniunea Sovietică. Este drept, exista multe analogii, care merg până la modul în care este programată propaganda și penibilul atins de cursurile de îndoctrinare. Uniunea Europeană, însă, în actuală formulă, aduce mai mult cu organizarea Europei propusă de Hitler. O țară fără state naționale, condusă de un nucleu de popoare “harnice”, cu lideri “vizionari”, care să pună la muncă suboamenii care populează restul teritoriului.

Viziunea nazistă asupra Europei devine realitate pe zi ce trece pentru că liderii țărilor care conduc UE au trecut de la o Europa a drepturilor politice la una a obligațiilor economice. Germania și Franța își dispută acapararea resurselor țărilor uniunii și, pentru asta, se folosesc de puterea lor politică și economică.

Așa a decis Parlamentul European să se taie fondurile europene țărilor care “nu respectă statul de drept”. Problema este că definiția statului de drept este extrem de elastică și depinde de interpretări și, mai ales, de numărul de voturi. Ca să dau un singur exemplu: Parlamentul European a condamnat intervenția jandarmilor români la mitingul ilegal de pe 10 august anul trecut dar a refuzat să ia măcar în discuție modul în care a intervenit jandarmeria franceză la mitingurile “vestelor galbene”, intervenții soldate cu cel puțin 10 morți și numeroși răniți grav.

România ar putea rămâne fără fonduri europene dacă așa decide Parlamentul European deși, de exemplu, Franța a fost mult mai dura în reprimarea manifestațiilor. Desigur, condiționarea fondurilor europene de respectarea “statului de drept” este doar o altă măsură a establishmentului european împotriva țărilor care nu mai acceptă maniera dictatorială în care birocrația bruxelleză conduce Europa.

Vizate sunt, în primul rând, Ungaria și Polonia, poate și Italia, deși, cu europarlamentarii pe care-i avem, ar trebui să ne facem griji și noi. Țările care încearcă să se împotrivească valului de măsuri dispuse de birocrații UE se transformă în țări de mâna a doua, “untermensch”-i (suboameni) care nu mai au dreptul de decizie, ci doar obligația de a servi stăpânii.

UE, in loc să se reformeze, preferă să pună biciul pe națiuni fără să se gândească la faptul că există riscul că, prin aceste măsuri, să-și facă mai mult rău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri