Bacauanii care locuiesc in mediul rural mai au la dispozitie câteva zile pentru a depune documentatia necesara in vederea obtinerii ajutoarelor pentru incalzire.

Având in vedere prevederile Ordonantei de urgenta nr.70/2011, privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum sI a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice, familiile a caror venituri pe persoana nu depasesc valoarea de 615 lei lunar, precum si bunurile din Anexa nr.3, pot depune cerere la primaria de care apartin.

Astfel de anunturi se regasesc la fiecare pas si pe gardurile gospodariilor din comuna Izvoru Berheciului. Localnicii sunt informati cu privire la actele care trebuie depuse la dosar si la intervalul de depunere a actelor.

Astfel, localnicii cu venituri mici din comuna Izvoru Berheciului pot depune la dosar pâna pe 18 noiembrie urmatoarele documente: actele de identitate pentru toti membrii de familie (in copie), acte privind veniturile membrilor familiei (cupoane de pensie pe luna octombrie), indemnizatia de somaj (dupa caz), adeverinte salariu (dupa caz), adeverinta registru agricol, certificate de atestare fiscala. Solicitantii trebuie sa achite 3 lei, contravaloarea xerox-ului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ