Cred ca nu e român care sa nu se fi saturat de demagogia care ne-a amortit simturile de zeci de ani. Ne-au promis luna de pe cer, de fiecare data, si, pâna la urma, s-a ales praful de toate. Numai de bunastarea lor nu. Pâna au ajuns la puscarie, fireste, unde numai de bunastare nu se poate vorbi. Dar si când se vor intoarce, spun cârcotasii, daca se vor mai intoarce vreodata…

In fine, nu ma bucur de raul lor, ar fi un pacat prea mare pe care nu mi l-as ierta vreodata, ci doar vreau sa subliniez ca România ar fi fost alta acum, cu tot cu Bacaul nostru la care tinem, cred, cu totii…daca si românii care ni s-au suit in fotoliile alea inalte ar fi fost mai de Doamne ajuta. Din pacate, mereu s-a intâmplat sa fie rau pentru noi. Si când te gândesti ca ne-am pus speranta, oameni cumsecade fiind, in barbologia lor acaparatoare.

Am zis ca, nah, „poate asta va fi mai bun si o sa faca treaba”. Aiurea in tramvai!!! Stiti cu totii ca acu’ vreo 10 ani si ceva, Bacaul a fost inundat, la propriu, de ajunsese apa pâna si in gara. Eee, mintenas, s-au gândit românii nostri cum sa faca sa nu mai vina Trebesul peste noi, când il umfla ploile, mda, si au pus de un proiect baban. Doar ca, la fel ca alte mii de astfel de initiative paguboase, treaba a fost buna mai mult pentru cei care au incasat extracomisioanele si restul peschesurilor.

PUBLICITATE

Caci Trebesul a continuat sa-si faca de cap, nu mai departe de anul asta când localnicii zonei au simtit pe pielea lor fiorul apelor care dau navala din albie. Nu zic, podul de la Margineni arata bine si se comporta ca atare, dar restul?

Caci daca treaba era facuta cu neuroni, responsabil pâna la capat, si nu exclusiv din interesul comisonului, albia nu s-ar mai fi blocat cu PET-uri, crengi si alte cele la fiecare ploaie mai zdravana. De n-as vorbi singur si de asta data…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ