27 februarie 2024
OpiniiViața e făcută din alegeriAi vrea să vorbim puțin?    

Ai vrea să vorbim puțin?    

Tu spui că trăiești tot timpul pentru alții… Toată lumea trebuie să știe și să reflecteze la faptul că fiecare este important în felul său și că nimeni nu trebuie să fie tratat cu indiferență. Ceea ce putem face cu toată dragostea pentru un om este ca și cum cineva ar face pentru noi același lucru: „Dă și ți se va da”. Acesta-i adevărul! Tu cunoști foarte bine următoarele cuvinte: „Ai credință și tot ce-ți dorești ți se va îndeplini! Iubește, respectă, ajută, ascultă și oriunde-ai fi, nu uita: Dumnezeu te iubește!”. Sunt bucuroasă să știu că atunci când vei face toate aceste lucruri, îți voi mulțumi! Când găsești un om căruia îi pasă de nevoile tale, când îți solicită părerea și o respectă, ba mai mult, când îți sugerează ce trebuie să faci într-o situație de criză, ține-l mereu aproape!

Scopul final este ca tu, omule drag, să ai parte de echilibru în orice fel de relații.Comportamentul tău față de o altă persoană generează mai departe încrederea în sine și stima de sine. Întrebarea asupra căreia se concentrează această discuție este următoarea: De ce nu întreprindem pentru o altă persoană ceva care să producă un rezultat pozitiv pentru noi? Orice învăț are și dezvăț! Fă bine ca să primești bine! Acesta este momentul în care trebuie să fim mai buni și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce suntem. Doar așa sănătatea noastră reacționează. Doar așa putem ține la distanță boala și nefericirea.

Ce-ar fi să vorbim despre dragoste? Tu iubești, ești iubit? Crezi în iubire? Într-adevăr, vremurile sunt de așa natură încât ar trebui să colaborăm cu toții prin atenta noastră responsabilitate față de ceilalți. Nu am altceva să-ți ofer în afară de respect și de gândurile mele pozitive ce te însoțesc atunci când ești la răscruce, iar dacă pot să-ți fiu de folos vreodată, să-mi spui! O voi face cu toată dragostea! Acum te întreb din nou: iubești, ești iubit? Cât de ușor este să-ți dai singur răspunsul! Este un răspuns izvorât din adâncul faptelor tale, căci dacă tăcem, tăcerea noastră nu-i va ajuta pe ceilalți să fie fericiți. „De ce-mi spui asta din moment ce eu…”. Ar trebui să știi, dragul meu cititor, că în întreaga lume, chiar și în cadrul aceleași familii, fiecare dintre noi este un exemplu pentru celălalt. Așa stau lucrurile de fapt… Sunt prea pretențioasă? Celălalt nu îți poate oferi decât ceea ce îi oferi tu: încredere și respect! Nu este așa? El nu are nicio altă modalitate de exprimare, deoarece fapta ta este întotdeauna atitudinea celuilalt. Nimic mai mult! „Sunt supărată acum”, spune Alina.„Oamenii în zilele noastre nu mai au timp să îi asculte pe ceilalți, nu mai vor să ajute pe nimeni în afară de ei înșiși. Unde este respectul, unde este iubirea? Mă simt cu adevărat dezamăgită…” Când mi-ai spus asta, draga mea, m-am întristat. Trebuie să-ți spun un lucru pe care să nu-l uiți niciodată: Dumnezeu este iubire și, astfel, toți oamenii de pe Pământ pot fi fericiți. Fiecare în felul lui! Dumnezeu face ce știe el mai bine. Și face întotdeauna numai bine, căci el ne iubește necondiționat! Asta obișnuia să-mi spună de fiecare dată când eu îi mulțumeam. Iar acum pentru toți cei care trăiesc tot timpul pentru alții, liniște vă rog! Dumnezeu ar vrea să vă vorbească puțin…

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri