Zeci de producatori agricoli din judet au vizitat, weekend-ul trecut, editia de vara a „Târgului Anual al Fermierilor din Regiunea Nord-Est”. Organizat la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricola (SCDA) de la Secuieni-Roman, evenimentul a adunat laolalta si 13 mari companii producatoare de seminte, pesticide, îngrasaminte si fertilizanti foliari.

Expozantii au incercat sa le demonstreze fermierilor rolul produselor pe care le vor prezenta în obtinerea de productii mari la culturile agricole.

Totodata, invitatii au participat la dezbaterile pe teme de actualitate ale agriculturii si la prezentarile de loturi agricole demonstrative. Evenimentul a inclus si o mini expozitie de tehnica agricola.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ