– punctul de lucru in cauza nu a mai fost acreditat sa functioneze in holul institutiei si prin urmare, bacauanii trebuie sa-si achite taxele la alte unitati bancare

Agentia CEC Bank care functiona in incinta sediului Evidenta Populatiei a fost inchisa, iar bacauanii trebuie sa se orienteze acum spre alte unitati bancare.

Prin urmare, taxele pentru pasaportul simplu electronic, pasaportul electronic minori sub 12 ani, certificate inmatriculare auto, autorizatie provizorie de circulatie, permis auto, permis de sedere, taxe suplimentare pentru eliberare pasaport simplu in regim de urgenta si alte servicii prestate de autoritati se incaseaza prin Agentia CEC Bank Bacau Aviatori (B-dul Republicii nr. 23), Agentia CEC Bank Marasesti (Calea Marasesti nr. 1), Agentia CEC Bank Zimbru (str. Miron Costin nr. 28), Agentia CEC Bank nr. 6 Cornisa (Calea Marasesti nr. 163) si sucursala CEC Bank Bacau (B-dul Unirii nr. 11), deschisa inclusiv sâmbata intre orele 9.30 – 13.00. Vestea ca s-a desfiintat Agentia CEC Bank de la Evidenta Populatiei nu a fost primita bine de bacauani.

„Era tare bine când puteai plati aici toate taxele. Iti luai bon si in timpul de asteptare rezolvai celelalte taxe care trebuiau platite. Acum trebuie sa te intorci in Narcisa ca sa platesti, dupa care sa faci cale-ntoarsa aici, sa nu-ti pierzi rândul”, spune Florentina Tulbure. Ghiseele inchise i-au descurajat pe toti cei care aveau de platit taxe pentru unul sau mai multe documente enumerate mai sus. „Neinspirata decizie de a desfiinta acest punct de lucru. Aveau numai de câstigat la cât de aglomerat este mereu aici. Eu am venit tinta sa platesc taxa pentru pasaport stiind ca pot face acest lucru in timp ce-mi astept rândul si am gasit ghiseul inchis. Asa se intâmpla la noi! Când un lucru merge bine, trebuie sa-l desfiintam!”, declara Victor Cornea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ar trebui dat afara iresponsabilul cu acreditarea de care se vorbeste. Numai la noi se poate intampla ca numai imbecilii sa fie in functii. Ghiseul ala avea mai multe incasari decat doua agentii la un loc.

LĂSAȚI UN MESAJ