În ziua de 13 iunie a.c., în jurul orei 15:30, poliţiştii postului de poliţie Agăş au fost sesizaţi de către un bărbat de 36 ani, din com. Agăş, despre faptul că fratele său, de 42 ani, din aceeaşi localitate, i-a blocat accesul în curte cu un autoturism şi provoacă scandal.

Având în vedere această sesizare, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că fratele persoanei reclamante, i-a blocat accesul în curtea proprie, prin parcarea unui autoturism în faţa acesteia.

La solicitarea poliţiştilor, bărbatul de 42 ani a refuzat să deblocheze calea de acces a fratelui său spre locuinţă, motiv pentru care faţă de acesta s-a luat măsura sancţiunii contravenţionale cu amendă în valoare de 292 lei, în temeiul OUG 195/2002.

Ulterior, în jurul orei 16:40, bărbatul a început să se manifeste violent pe D.N. 12 A, blocând cu autoturismul banda de circulaţie, să adreseze ameninţări şi înjurii la adresa fratelui său, după care a început să arunce cu pietre, lovind cu această ocazie o femeie de 30 ani.

În urma intervenţiei poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Brusturoasa, conflictul a fost aplanat şi banda de circulaţie care fusese blocată a fost eliberată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ