Se apropie sezonul rece, iar cei care administreaza pârtia de schi Nemira din Slanic Moldova se pregatesc sa-si primeasca clientii.

E vorba despre angajatii Serviciul Judetean de Promovare a Turismului si Salvamont din cadrul Consiliului Judetean (CJ), care raspund de intretinerea zonei de agrement, dar si de managementul activitatii.

Acestia au calculat tarifele pentru accesul la telescaun in iarna 2016-2017, le-au inaintat CJ Bacau, iar acesta le-a prezentat publicului, pe site, spre dezbatere.

PUBLICITATE

Adultii vor plati 7 lei pentru urcare, 35 de lei/6 urcari, 65 lei/12 urcari, 80 lei/un abonament de o zi, 150 de lei/abonament 2 zile, 2.000 de lei/abonament pe sezon.

Pentru copii, elevi si studenti, tarifele sunt urmatoarele: 5 lei/o urcare, 20 lei/6 urcari, 40 lei/12 urcari, 50 de lei/abonament o zi, 80 lei/2 zile sau 1.000 de lei/abonament pe intregul sezon. Tarifele sunt valabile pentru schiori.

Turistii adulti vor plati 7 lei/o urcare si 7 lei/o coborâre, iar copiii, elevii si studentii, 4 lei/o urcare, 4 lei/o coborâre.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ