Oficiul Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale (OJFIR) Bacau a organizat, ieri, in sala de sedinte a Directiei pentru Agricultura a judetului Bacau, o intâlnire cu beneficiarii si restul partenerilor implicati in accesarea fondurilor europene.

Scopul principal al actiunii a fost identificarea solutiilor care sa duca la simplificarea procedurilor in accesarea fondurilor europene si implementarea proiectelor finantate prin noul PNDR 2014 – 2020.

„Ne-am dorit sa facem un rezumat in privinta proiectelor accesate la nivel de judet si, apoi, propunerile care vin din partea dumneavoastra sa fie centralizate si trimise la Centrul regional Iasi”, a declarat Andrei Seto, seful OJFIR Bacau.

Pe lânga beneficiari PNDR, la eveniment au mai participat si reprezentantilor ai Grupurilor de Actiune Locala, ai societatilor de consultanta, asociatii de profil etc. Consultarile publice au fost organizate sub forma unor întâlniri de lucru în functie de tematici de interes, astfel încât sa fie acoperite toate domeniile si submasurile de finantare din sfera PNDR 2020: infrastructura (investitii aferente), pomicultura, silvicultura (drumuri forestiere, împadurire si servicii silvice), agricultura (infrastructura agricola, investitii aferente, gestionarea riscurilor), dar si agricultura si mediu, industrie alimentara etc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Se crede gresit ca AFIR-ul a descoperit …roata.Nimic mai fals.Vezi Doamne se cauta solutii.Mai oameni buni va sigur asta ca sa nu albiti degeaba ca nu le ve-ti gasi la Bucuresti sau in Bacau ci doar daca ve-ti merge in satele amarite care sunt peste tot unde oamenii nu au nici macar drum.Ba fratilor intrebati oamenii de ce au nevoie …Si va rugam nu mai stati in birouri,mergeti pe teren.Ce naiba ne prostiti cu sedintele voastre,TARA urla,voi numai sa ascultati e nevoie si ve-ti sti ce sa faceti.INCERCATI…

LĂSAȚI UN MESAJ