Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat doi administratori de societăți comerciale care vindeau fără a fi autorizați articole pirotehnice, respectiv substanțe toxice.

La data de 07 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au depistat în flagrant un bărbat de 27 de ani, din București, administrator la o societate comercială din Moinesti, care oferea spre comercializare obiecte pirotehnice, fară ca societatea să fie autorizată în acest sens.

Polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor 942 articole pirotehnice, în valoare de 890 lei.

PUBLICITATE

Din cercetări s-a stabilit ca bunurile au fost achiziționate in luna ianuarie 2016 din București.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.

De asemenea, polițiștii au depistat un bărbat de 38 de ani, administrator al unei societăți comerciale din Onești, care oferea spre comercializare erbicide din grupa III de toxicitate, fără a fi autorizat in acest sens.

A fost indisponibilizată cantitatea de 10 litri erbicid, în valoare de 1500 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ