Prima victorie din 2019 pentru divizionara B Aerostar Bacău.

Învinsă la Târgoviște și ținută în șah runda trecută, acasă, de Energeticianul, echipa lui Florin Bratu s-a revanșat sâmbătă, la Timișoara, acolo unde a învins-o cu 2-1 pe ASU Politehnica în etapa a 24-a a Ligii a II-a. Aviatorii au deschis scorul după doar 3 minute de joc, prin Al. Pop, titularizat în locul suspendatului Buhăcianu.

Timișorenii au egalat în min. 36, prin fostul atacant al… Aerostarului, Ignea, care l-a învins pe bravul Ignea (unul dintre cei mai buni jucători ai partidei de pe Bega), însă după doar 120 de secunde, băcăuanii au revenit în avantaj.

De data aceasta, prin Alex Ciocâlteu, care a sancționat o indecizie a portarului timișorean Murariu și a fixat rezultatul final. Victoria cu 2-1 permite Aerostarului să iasă din zona retrogradării și, mai mult, să o depășească și în clasament pe ASU Politehnica Timișoara. Sâmbătă, 16 martie, de la ora 15.00, trupa lui Bratu va primi vizita Universității Cluj, într-una dintre cele mai interesante partide din etapa a 25-a a campionatului.