Divizionara C băcăuană Aerostar a pierdut cel de-al treilea amical al iernii, disputat sâmbătă, la Sfântu-Gheorghe, contra echipei de ligă secundă Sepsi OSK. „Aviatorii” au fost învinși cu scorul de 3-0, golurile lui Sepsi fiind realizate de senegalezul Issa (min. 3 și 12) și de Ene (’65).

Aerostar nu a putut deplasa la Sfântu-Gheorghe lotul complet, pe lângă absența portarului Dornescu, care a decis să abandoneze activitatea fotbalistică, lipsind din „unsprezecele” de start Oanea (probleme personale), Honea, Tudorache (ambii accidentați) și Blănaru, acesta din urmă fiind aflat în vizorul celor de la CSM Pașcani, care l-au luat de la Aerostar și pe Huțanu.

În aceste condiții, antrenorul Aerostarului, Mișu Ionescu, a folosit următoarea garnitura împotriva lui Sepsi: Albescu- Gheorghiu, Mihăeș, Dima, Strat- Ichim, Chirilă- Istrate, Sahru, Artenie- Ignea. Următorul test al „aviatorilor” este programat miercuri, la Focșani, contra formației din Liga a IV-a din localitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ