18 mai 2024
SportAerostar, învinsă acasă de CSM Vaslui

Fotbal/ Liga a III-a

Aerostar, învinsă acasă de CSM Vaslui

Vineri, în singurul meci al etapei a treia din play-out-ul Seriei 1, Aerostar Bacău a fost învinsă cu 2-0 (1-0), pe teren propriu, de prima clasată, CSM Vaslui. Plusul de experiență și de valoare a premiat formația oaspete care s-a desprins grație golurilor înscrise de Buhăescu (min. 29) și Cracea (min. 58), ambele reușite venind ca urmare a unor șuturi bine calibrate din afara careului.

În formula Ov. Mocanu- Tilibașa (min. 61 Bobârnac), Prențu (min. 61 Azoiței), Benchea, Arnold (min. 61 Paveliuc)- Băisan, M. Matei, Telcean, Belciu (min. 76 I. Huiban)- Coroamă (min. 53 A. Dobre), N. Constantinescu, „aviatorii” au avut o prestație slabă, în special în partea secundă.

Cu toate acestea, gazdele puteau reduce din handicap la ultima fază a întâlnirii, atunci când la centrarea de pe dreapta a lui Bobârnac, „vârful” Nicolas Constantinescu a trimis balonul cu capul în stâlpul din dreapta al porții apărate de Tancău. Sâmbătă, de la ora 17.00, la baza sportivă „Constantin Anghelache” („Letea”) este programat derby-ul băcăuan din play-off-ul Seriei 1, dintre CSM și FC.Seria 1/ Play-off
Programul etapei a treia/ sâmbătă, 13 aprilie, ora 17.00: CSM Bacău- FC Bacău, Știința Miroslava- Bucovina Rădăuți.
Clasament: 1) Bucovina Rădăuți 36p., 2) CSM Bacău 33p., 3) Știința Miroslava 30p., 4) FC Bacău 25p.

Seria 1/ Play-out
Rezultatul etapei 3: Aerostar Bacău- CSM Vaslui 0-2. Șomuz Fălticeni și Rapid Brodoc stau.
Clasament: 1) CSM Vaslui 25p, 2) Șomuz Fălticeni 21p., 3) Aerostar Bacău 18p., 4) Rapid Brodoc 14p.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri