După gura de oxigen luată în urmă cu o săptămână când „aviatorii” au făcut scorul campionatului, 9-0 cu Dacia Unirea Brăila, echipa pregătită de Florin Bratu a clacat la Timișoara unde a pierdut la limită, 0-1, în fața Ripensiei.

În aceste condiții situația băcăuanilor se complică în campionat, ocupând locul 17 cu 32 de puncte acumulate în 33 de jocuri. În partida de la Timișoara Aerostar a pierdut pe finalul jocului, singurul gol al partidei fiind marcat de Adrian Popa în minutul 88.

După meci, antrenorul Florin Bratu și-a găsit cu greu cuvintele afirmând că a avut așteptări mai mari de la acest joc, dar a pierdut din nou pe final chiar dacă echipa sa a avut nenumărate ocazii.

Alte rezultate din etapa 33: Pandurii Târgu Jiu – Luceafărul Oradea 0-0; CS Baloteşti – Metaloglobus Bucureşti 0-3; Academica Clinceni – Energeticianul 3-1; Dacia Unirea Brăila – FC Argeş 0-2; Daco-Getica Bucureşti – CS Mioveni 1-0; UTA Arad – ASU Politehnica Timişoara 0-2; SSC Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti 0-3. Etapa viitoare, programată sâmbătă, 11 mai, Aerostar va juca pe teren propriu împotriva echipei de pe locul 18, ACS Poli Timișoara.

Alte articole