Startul Ligii a lll-a aduce si primul derby. Unul bacauan. Aerostarul primeste vizita Moinestiului intr-o reeditare a confruntarii de acum o luna, din Cupa României. Daca atunci moinestenii au câstigat cu un neverosimil 6-0 chiar in fieful “aviatorilor”, acum, toata lumea sustine sus si tare ca va fi un cu totul alt meci.

Si, fireste, un alt rezultat. Intre timp, gazdele s-au intarit bine de tot: Vasile Dobârceanu in aparare, Marius Dobos la mijloc si Gabi Boghian in atac, ultimii fiind incorporati pe ultima suta de metri. “Astfel de jucatori ne lipseau noua. In jurul lor vom forma o echipa foarte puternica”, a declarat antrenorul Aerostarului, Ghita Chitic, care sustine ca nu-l deranjeaza zvonurile referitoare la posibilii sai inlocuitori: “Dimpotriva, ma ambitioneaza. Eu nu tin de scaun, ci tin sa fac lucruri de calitate atâ timp cât voi fi in aceasta functie”.

Cu ambitii mari se prezinta la start si Moinestiul lui Sorin Trofin. Dar si cu nume noi, precum cel al portarului Georgian Bordeanu si al atacantului Vladut Pavel, venit chiar de la Aerostar. “Venim la Bacau sa luam toate punctele. Va fi un meci spectaculos, cu multe goluri. Sper ca cele mai multe sa le dam noi”, a declarat Trofin, care isi motiveaza intr-un mod aparte linia defensiva: “Le-am promis o prima speciala, din buzunarul meu pentru fiecare meci in care nu primim gol”.

PUBLICITATE

Celelalte jocuri ale etapei inaugurale in Seria l: Cetatea Târgu-Neamt- FCM Dorohoi, Sporting Suceava – Ceahlaul ll, Bucovina Radauti – Stiinta Miroslava, Bucovina Pojorâta- Kosarom Pascani. Partida FCM Bacau – Petrotub Roman nu se disputa, deoarece echipa gazda, desi a fost inscrisa in campionat, nu va participa la competitie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ