Adunarea Generala a avut putini participanti/Foto: Ramona Ionescu

– cel mai contestat punct de pe ordinea de zi a fost bugetul de venituri si cheltuieli

Adunarea Generala a Asociatiei de proprietari “Sfântul Vasile” s-a desfasurat intr-o atmosfera incordata. Nemultumirile proprietarilor au fost multiple, ceea ce a stârnit discutii aprinse care, pe alocuri, au degenerat.

Sedinta a fost condusa de administratorul Constatin Cojoc, succesorul in functie a lui Costache Cascaval, care a demisionat anul trecut.

PUBLICITATE

Cojoc si-a prezentat raportul de activitate in fata membrilor asociatiei, a facut propuneri pe marginea bugetului de venituri si cheltuieli, dupa care au urmat discutii libere.

Dialogul a degenerat in momentul in care a fost contestat salariul administratorului, proprietarii cerându-i acestuia sa prezinte detaliat salariile pe care le primesc angajatii asociatiei.

S-au trecut in revista problemele fiecarui bloc in parte, cautându-se solutii pentru remedierea lor. Un alt subiect care a retinut atentia a vizat functionarea precara a lifturilor.

In unele blocuri, proprietarii au invocate necesitatea schimbarii in totalitatea a acestora, pentru mai multa siguranta.

Punctul culminant al discutiilor s-a atins in momentul alegerii comitetului executiv si al presedintelui.

Parerile divergente au dat nastere la tensiuni si voci ridicate. In urma supunerii la vot a propunerilor facute, au fost desemnati cinci membri ai comitetului executiv.

Pentru ca nu a existat nicio propunere pentru functia de presedinte, urmeaza ca unul dintre membrii comitetului sa fie desemnat interimar in aceasta functie, pâna la noi alegeri.

Reamintim ca, in luna februarie 2016, functia de presedinte a ramas vacanta o data cu renuntarea lui Neculai Lungu. In urma acestor schimbari s-au impus noi alegeri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ