Filiala județeană a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) și-a completat și întărit garnitura din Consiliul Județean (CJ) Bacău prin alegerea lui Adrian Popescu drept vicepreședinte. După ce Marius Gheorghiță a fost exclus din partid și a pierdut funcțiile de consilier județean și vicepreședinte al CJ Bacău, ALDE rămăsese cu doar patru consilieri.

Joi, în plenul ședinței ordinare, pe postul vacantat în februarie 2018 a fost validat supleantul Laurențiu Chiciu. Următorul punct a vizat alegerea celui de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean, care va lucra alături de social-democrații Sorin Brașoveanu, președintele CJ, și Silviu Pravăț, vicepreședinte.

În numele ALDE Bacău, Ovidiu Cojocaru l-a propus pe Adrian Popescu, fost deputat, iar PNL, prin vocea lui Liviu Miroșeanu, pe oneșteanul Cezar Olteanu. Votul a fost secret.

Adrian Popescu a fost susținut de 26 de consilieri, iar Cezar Olteanu, de 11. Prin urmare, noul vicepreședinte al CJ Bacău este Adrian Popescu, membru al ALDE. Anunțarea rezultatului a fost urmată de felicitări și aplauze pentru învingător.

Adrian Popescu a mulțumit pentru încredere și a adăugat că această poziție îl responsabilizează și îl obligă să-și folosească toate cunoștințele și toată priceperea pentru reușita acestui mandat. „Mă simt onorat să fiu alături de această echipă de conducere, a declarat Adrian Popescu.

Sunt sigur că în aparatul propriu al CJ Bacău voi găsi oameni competenți și cu bune intenții pentru că este foarte important. Cred că vom forma o echipă foarte bună și vom face mai multă administrație, politica o face fiecare la partidul din care provine, aici trebuie să muncim pentru binele județului.”

Anunțuri publicitare

Alte articole