In urma concursului de proiecte de management pentru incredintarea managementului la Biblioteca Judeteana “Costache Sturdza” Bacau, organizat de Consiliul Judetean, dupa desfasurarea celor doua probe, Comisia de concurs a acordat celor doi candidati inscrisi, urmatoarele note: Adrian Jicu: 8,53 (proiect de management) si 9,83 la interviu; Lenuta Neacsu: 5,35 (proiect).

Deoarece candidata Lenuta Neacsu a obtinut o nota inferioara (sub nota minima 7.00) la prima proba, Comisia de concurs a respins participarea acesteia la proba de inteviu.

In aceste conditii, Comisia de concurs a declarat câstigator al concursului, pentru functia de manager al Bibliotecii Judetene “Costache Sturdza” pe Jicu Adrian-Gelu, cu nota finala 9,18.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ