Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Municipal „Bacovia” Bacau, s-a inscris la concursul pentru functia de manager al Teatrului Excelsior Bucuresti, dupa cum informeaza site-ul institutiei, alaturi de alti sase candidati.

La proba scrisa – proiectul programului de management – Adrian Gazdaru a luat cea mai mare nota – 9,15, fata de contracandidati, care au luat intre 7 si 5,16. Trecând si de proba interviului, cu nota 9,30, fiind singurul participant la aceasta proba, deoarece a fost obligatoriu ca nota la scris sa fie peste opt, este sigur ca noul manager al Teatrului Excelsior va fi Adrian Gazdaru, care va parasi functia de director al teatrului bacauan.

“Un ochi râde si unul plânge. Sunt 18 ani de teatru in Bacau si aproape 10 de când am fost numit manager al Teatrului Municipal Bacau. Ma bucur foarte mult ca am luat acest examen, este, normal, un pas inainte, o schimbare importanta in viata mea. Succesul meu de acum are ca suport si activitatea din Teatrul «Bacovia», proiectele, realizarile fiind rodul colaborarii cu Primaria Bacau, cu toti colegii, carora le multumesc mult. Bacaul inseamna foarte mult pentru mine si va ramâne mereu in sufletul meu.”
Adrian Gazdaru

Numirea sa va deveni oficiala doar dupa ce rezultatele concursului vor fi afisate pe siteul Primariei Bucuresti, cel mai probabil miercuri 25 iunie, când actorul va organiza o conferinta de presa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ