Clubul Sportiv Știința Muncipal Bacău are un nou director, în persoana lui Adrian Gavriliu. După ce marți, la examenul scris al concursului organizat de municipalitate, a primit 81,66 puncte, joi Gavriliu a luat proba interviului cu 88,66 de puncte.

“E momentul să construim. Pe lângă campionii actuali, să depistăm, să selecționăm și să pregătim viitorii campioni. Iar aici mă refer la copiii noștri, ai Bacăului.

Clubul este finanțat exclusiv din bugetul local, din banii băcăuanilor, din taxe și impozite. Este firesc ca banii să se întoarcă în primul rând spre copiii noștri”, a declarat Adrian Gavriliu, care îl înlocuiește la șefia CSȘM pe demisionarul Bogdan Milon.

În prealabil, clubul Primăriei a mai fost condus de Gabriel Stănică Lupu și de Vasile Jâmbu. Concursul câștigat de Adrian Gavriliu este primul organizat de municipalitate expres pentru funcția de director. Interesant este că, în trecut, se dădea examen pentru funcția de consilier sportiv, după care câștigătorii erau numiți ca directori ai CSȘM de Consiliul Local.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Da….bani multi de manevrat, politica implicata….Eu as fi curios care este strategia concreta pentru descoperirea de talente, chiar mi-ar placea sa vad un interviu pe aceasta tema…si as mai vrea sa stiu cum vor beneficia toti copiii practicanti de sport de banii comunitatii atata vreme cat doar amumite sporturi primesc bani prin acest club al primariei! Si domnule Gavriliu, nu uitati ca nimic nu este vesnic, ce aveti acum (functii) nu veti avea mereu…si cand se va termina…..

  2. Tare smecheria asta cu asa-zisii consilieri sportivi. Deci marele primare Spagarache si gasca sa nu scoteau la concurs postul de director al clubuluyi, ca sa nu se prezinte vreun nume greu din sport pe care ar fi fost nevoiti sa-l trinteasca la examen si iesea vilva. Nu, ei scoteau la concurs un amarat post de consilier sportiv. Cine sa-l bage in seama? Apoi, ALESUL era numit din biet consilier sportiv ditamai directorul. Buna treaba! Altfel cum ar fi ajuns un pirlit de sofer si carator de mapa ca Jimbu sef peste clubul sportiv al primariei? Sunt procese pe rol acolo s-ar putea sa aflam mai multe. Asta e si pentru cei care-l regreta pe Spagarache, camarila, gascarii si spagarii lui, unii si din presa

  3. Sunt foarte multi fotbalisti in Bacau ramasi someri sau care fac naveta (prietenii stiu de ce). Se poate alege dintre ei si s-ar putea promova. Cine stie, poate CSSM va deveni echipa orasului, la fotbal.

  4. Foresta Su’ceava, pe langa antrenorii Popovici si Gireada, are urmatorii “bacauani”: Mihalachioaie, Massela, Druga, Cainari, Adascalitei, L.Dumitriu, Strugariu, Bg.Rusu, Vraciu, Grumezescu.

LĂSAȚI UN MESAJ