Adolescentii cu vârsta intre 13 si 19 ani au posibilitatea sa se inscrie la un atelier inedit, organizat de Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP) incepând cu luna septembrie. Proiectul se numeste „Invata sa gatesti sanatos” si este finantat de Consiliul Judetean Bacau.

Traineri in cadrul acestui atelier vor fi psihologul Carla Popa, specialist in psihologie educationala, si Delia Colac, psiholog clinician principal. Inscrierile se fac la sediul din Bacau al asociatiei, str. Venus, nr. 21.

„Locurile sunt gratuite, dar limitate, astfel ca vom opera cu principiul «primul venit, primul servit»”, arata Carla Popa, presedinta APDP. Adolescentii sunt cei mai tentati de oferta fast-food-urilor, care consta in produse bogate in calorii si, adesea, in ingrediente nesanatoase, de aceea APDP isi propune sa-i ajute sa-si schimbe stilul de viata.

„Putem incepe un regim organizat, in care includem legumele si fructele proaspete, preparate corespunzator, eliminând grasimile saturate si marind cantitatea de proteine de care corpul nostru are nevoie pentru a crea masa musculara; automat ni se va schimba si viata activa si intelectuala, oboseala se va diminua, atentia si concentrarea vor fi sporite si vom avea energie de dimineata pâna seara”, afirma presedinta APDP.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ