Polițiștii moineșteni au reținut un minor de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. De asemenea, polițiștii au stabilit că minorul în cauză ar fi sutras un motoferăstru cu ajutorul căruia ar fi distrus gardul unui imobil din comuna Asău.

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o persoană a provocat scandal pe ulița satului Lunca Asău și a distrus gardul imobilului unei persoane.

Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa s-au deplasat la fața locului și au identificat un minor de 17 ani, stabilind că acesta s-a deplasat la locuința unui bărbat din comună iar la plecare i-a sustras acestuia un motoferăstrău.

PUBLICITATE

Ulterior, acesta, folosind motoferăstrăul sustras, a distrus pe o longime de 24 de metri, prin tăiere pe orizontală, gardul ce împrejmuieşte locuinţa unei alte persoane din localitate.

Motoferăstrăul, găsit asupra tânărului, în valoare de 1300 lei a fost restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt şi distrugere.

Polițiștii au mai stabilit că cel în cauză se sustrăgea cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, constând în aceea că în noaptea de 21/22 decembrie 2015, prin agresiune, ar fi deposedat un bărbat din Comănești de suma de 370 de lei.

Față de minorul de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ